אופנה

"היום זה אחרת" - מאור ומירן בוזלגו חושפים מה השתנה בקשר אחרי כל השנים

שלושה דורות בקמפיין טאץ' לראשונה ביחד. משפחת בוזגלו חושפת איך הקנאה הפכה לתקשורת, איך שומרים על זוגיות כשעובדים ביחד, ומה באמת השתנה אחרי 17 שנות נישואים

שובל עזור צילום: פרטי
עקבו אחרינו
מאור ומירן בוזגלו
מאור ומירן בוזגלו | צילום: שוקה כהן
4
גלריה

משפחת בוזגלו בשאלון הניקיון עם טיפים בזוגיות | צילום: יחצ

מאור אחראי על כל מה שקשור לחוץ של הבית. הרבה עבודה. הבריכה, הדשא, הריצוף בחוץ. כשהאיש שמטפל בבריכה מגיע, אני גם עוזר לו. נכון. הבריכה, הדשא, הריצוף - הוא שותף נדיר בכל מה שקשור לתחזוקה של החוץ. וגם הכלבים. גם הם חלק מהתחזוקה ויש להם לא מעט צרכים.

מאור ומירן בוזגלו
מאור ומירן בוזגלו | צילום: שוקה כהן

כן, לג'ומה. כבר סגרתי שם מזמן.

מאור ומירן בוזגלו
מאור ומירן בוזגלו | צילום: שוקה כהן

כל אחד מאיתנו התפתח גם בנפרד ויש לו את העיסוקים שלו. יש לי המון מיזמים והמון דברים שנמצאים בפתח, וגם מירן עמוסה מאוד ועסוקה. ברוך השם, אנחנו בעשייה.

קודם כול, לתת אחד לשנייה לנשום. יש הרבה טיפים, אבל הכי חשוב זה לדעת ללכת אחד לקראת השנייה. הרבה ויתורים. שיח מכבד. לכבד אחד את השנייה ולהבין שזה ביחד, ולא אחד נגד השני.

וגם לדעת להכיר את הצד השני. בסוף גבר שונה מאישה, יש לו צרכים אחרים, והאישה יותר רגשנית. צריך לדעת להכיר את זה ולהבים שלפעמים דווקא שיח נכון יכול להוביל להמון דברים טובים.

משפחת בוזגלו
משפחת בוזגלו | צילום: שוקה כהן

משפחת בוזגלו - שלושה דורות - מופיעה לראשונה ביחד בקמפיין החדש של טאץ', מותג הניקיון והטיפוח לבית משניב סאסאטק. הקמפיין מתמקד בתופעה קלאסית ישראלית: הניקיון המשפחתי המתורגל כשהמנקה עומדת להגיע.

הקמפיין, בהשקעה של למעלה מ-8 מיליון שקלים, יעלה בטלוויזיה, בדיגיטל וברשתות החברתיות לקראת החגים. במהלך יום הצילומים שיתפה מירן כי גם בבית משפחת בוזגלו ההכנות לחגים הן משימה משפחתית, שבה כל אחד לוקח חלק בניקיונות.

תגיות:
מאור בוזגלו
/
ניקיון
/
מירן בוזגלו
/
משפחת בוזגלו
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף