אופנה

עוד לפני שהיא בחנויות: מילי בובי בראון לבשה את השמלה הישראלית

כוכבת "דברים מוזרים" פתחה את סיכום אוגוסט בשמלת סאטן ושיפון שחורה של Mother of All, והעניקה הצצה מוקדמת לקולקציה שמוצגת בשבוע האופנה בניו יורק. המחיר: 1,490 שקלים

שובל עזור צילום: פרטי
עקבו אחרינו
מילי בובי בראון
מילי בובי בראון | צילום: אינסטגרם
2
גלריה
מילי בובי בראון בשמלה של מאדר אוף אול
מילי בובי בראון בשמלה של מאדר אוף אול | צילום: אינסטגרם

השמלה שלבשה הכוכבת מציגה צללית מתוחכמת ואלגנטית, המשלבת בחלקה העליון סאטן חלק ומבריק, שיורד אל פאנלים של בד שיפון בחלקה התחתון ומעניק למראה תנועה קלילה ואוורירית. החיבור בין הבדים יוצר משחק של מרקמים, אך שומר על מראה נקי ומדויק שמתאים היטב לסגנון האלגנטי והלא מתאמץ של בראון.

גם הסטיילינג נשאר מינימליסטי ואפשר לשמלה לקבל את מלוא תשומת הלב. בראון השלימה את הלוק עם עגילים כסופים ומטאליים ואיפור עדין בגווני ניוד, ללא תוספות שהיו עלולות להתחרות בעיצוב.

מעבר ללוק עצמו, התמונה סיפקה הצצה מוקדמת לפריט מתוך הקולקציה החדשה של Mother of All, המוצגת בימים אלה בשבוע האופנה בניו יורק. מדובר בחשיפה מתוזמנת היטב עבור המותג, כאשר אחת הכוכבות הצעירות והמצליחות בהוליווד בוחרת ללבוש פריט מהקולקציה עוד לפני שהגיע לחנויות.

הבחירה של מילי בובי בראון בעיצוב ישראלי אינה מקרית, והיא מצטרפת לשורה ארוכה של כוכבות שכבר התאהבו במותג. Mother of All הוקם בתל אביב בשנת 2018 על ידי נועה פסטנרק, המשמשת כיום כמנכ"לית המותג, וגולן טאוב, המעצב הראשי.

יחד מובילים השניים קו עיצובי המשלב תפירה קלאסית, נשיות מודרנית וניחוח בינלאומי מובהק. בשנים האחרונות הפך המותג לשם מבוקש בקרב כוכבות הוליוודיות וסלבס בינלאומיות, ורשימת השמות שנצפו בעיצוביו כוללת את קורטני קרדשיאן, אירינה שייק, סברינה קרפנטר, אלסנדרה אמברוסיו, קאשה וג'וליאן האף.

כעת גם בראון מצטרפת לרשימה הנוצצת ומעניקה למותג רגע בינלאומי נוסף. השמלה אמנם תגיע לחנויות רק בעונה הבאה, אבל את הופעת הבכורה ההוליוודית שלה היא כבר יכולה לסמן בהצלחה.

תגיות:
אופנה
/
אופנה ישראלית
/
מילי בובי בראון
/
מותג אופנה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף