חגי תשרי בפתח, והשנה, יותר מתמיד, המטבח הופך למרכז החיים המשפחתי. עם זאת, רוב מוחלט של הישראלים מדווחים על לחץ ועומס בהכנות לחג. למעשה, מחקר שנערך לאחרונה מצא שהישראלים מבלים במטבח קרוב לשבוע עבודה שלם לפני החג. אבל מה אם היינו אומרים לכם שאפשר לחסוך כמחצית מהזמן הזה? כאן נכנסת לתמונה הטכנולוגיה, כשכעט יש לא מעט פתרונות שיהפכו את הבישול לחגים לחוויה מהנה ופשוטה.
טיפ מקצועי: כיצד לבחור את המוצר הנכון למטבח שלכם?
לנקות ולאפות כמו מקצוען
בשנים האחרונות, הציבור הישראלי מגלה את התנורים הפירוליטיים. תנורים שפותרים לנו את הבעיה המעצבנת ביותר במטבח – ניקיון התנור. "לתנור הפירוליטי יכולת להתחמם עד לחום של כ-500 מעלות, מה ששורף את כל השומן והלכלוך ומשאיר מהם רק אפר שאפשר לנקות עם מטלית." מוסיף אומנסקי, "חוץ מזה, יש לו דלת כפולה, מה שהופך אותו גם לבטיחותי הרבה יותר בבתים עם ילדים".
ומה בנוגע לשטיפת הכלים? מסתבר שגם לזה נמצא פתרון. הרי בואו, אתם לא באמת יודעים על איזו תוכנית לכוון את המדיח, רובנו בוחרים בתוכנית אחת מוכרת בלי לדעת באמת מה היא התוכנית המתאימה. ל-AEG למשל יש פתרון לכך, כשטכנולוגיית SensorLogic יודעת להתאים את תוכנית ההדחה בעזרת חיישנים המודדים את עומס הכלים ורמת הלכלוך.