דווקא עכשיו כשנפתחו סוף סוף השמיים ואפשר לטוס, כדאי לעצור רגע ולהתרגש מהקולקציה האביבית של פריימרק. מה שהיה בעבר מותג שנחשב לזול הפך עם השנים לא רק למכתיב סטייל וטרנדים אלא למנגיש איכות יוקרתית במחירים נוחים, וכיום הוא כבר משחק בזירה אחרת לגמרי של עיצוב ואסתטיקה לבית ולחיים.
קולקציית The Edit לבית של פריימרק לאביב 2026 נכנסת בדיוק לנקודה הזו, ומציעה גישה חדשה לעיצוב הבית שמבוססת על רעיון פשוט אך עוצמתי; יוקרה נגישה, שקטה וללא מאמץ. הקולקציה מציגה עולם שלם של פריטי בית חיוניים שמטרתם להפוך כל חלל למקום שנעים להיות בו. החל מפינות סלון ועד פינות אוכל חיצוניות, כל פריט נבחר מתוך מחשבה על יצירת חוויה של רוגע, רכות ואלגנטיות לא מתאמצת. השפה העיצובית נשענת על פלטה עדינה של ורוד סומק, גוונים ניטרליים חמים ולבנים רכים, עם שכבות של טקסטורות עדינות ופרטים מדויקים שמייצרים עומק בלי עומס. החזון מאחורי הקולקציה, כפי שמתארת שינייד מקדונה, ראש מחלקת עיצוב לבית וסגנון חיים בפריימרק, היה ברור מהרגע הראשון: להביא כלי בית איכותיים, על זמניים ונגישים, שמאפשרים לכל אחת ליצור בית מעוצב באמת, בלי לוותר על נוחות או תקציב.
אחד התחומים הבולטים בקולקציה הוא עולם המצעים. כאן מתקבלת פרשנות חדשה לחדר השינה כמרחב של רעננות ורוגע. המצעים עשויים ממאה אחוז כותנה סאטן עם צפיפות חוטים גבוהה של חמש מאות, שמייצרת תחושה רכה, חלקה ומפנקת במיוחד. המשמעות של צפיפות חוטים גבוהה היא אריגה צפופה יותר של הבד, מה שיוצר מגע איכותי, נעים ועמיד יותר לאורך זמן. התוצאה היא חוויית שינה שמרגישה כמעט כמו מלון בוטיק בבית שלך, עם בקרים שקטים ולילות רגועים יותר. גם עולם הכריות מקבל כאן תשומת לב עיצובית משמעותית. כריות הקטיפה של The Edit גדולות יותר, מלאות יותר ומעוצבות כך שיהיו לא רק פונקציונליות אלא גם אלמנט דקורטיבי מרכזי. הן מגיעות בגוונים טבעיים ורכים, עם תפרים מדויקים ומילוי כבד יותר שמעניק להן מראה עשיר ותחושת יוקרה. אחת ההמלצות לסטיילינג היא טכניקת קראטה צ׳ופ, לחיצה קלה במרכז הכרית שמייצרת קיפול טבעי ומראה נינוח, כזה שנראה כאילו נלקח מתוך מגזין עיצוב אבל עדיין מרגיש ביתי ולא מתאמץ.
גם חדר האמבטיה מקבל שדרוג משמעותי. הקולקציה כוללת אביזרי אמבטיה אלגנטיים בגימורים רכים וטונליים כמו מתקן סבון, מחזיקי מברשות שיניים וכוסות מעוצבות. כאשר משלבים אותם יחד נוצרת תחושת סדר והרמוניה שמרימה גם את הרגעים הכי יומיומיים לרמה של חוויה אסתטית. לצד זה מופיעים חלוקי רחצה ומגבות עבות מ 100 אחוז כותנה שמייצרות תחושת ספא ביתית, רכה, סופגת ומפנקת במיוחד. עולם הריח הוא אחד המרכיבים הכי עדינים אבל משמעותיים בקולקציה. סדרת הבשמים לבית כוללת נרות ומפיצי ריח עם ניחוחות עמוקים ועמידים שמלווים את הבית לאורך היום. הרעיון הוא לא רק להוסיף ריח נעים אלא ליצור אווירה. רגע של שקט בבוקר, תחושת חמימות בערב, או אווירת אירוח רכה בשעת הזהב. זהו אלמנט שמחבר בין עיצוב לבין רגש.
גם שולחן האירוח מקבל טיפול מדויק. הקולקציה כוללת כלי שולחן, כלי זכוכית, מפות רקומות ומפיות כותנה שמייצרות יחד שפה עיצובית אחידה. הקרמיקה הקלה והמעוצבת לצד הזכוכית הטקסטורלית יוצרת שולחן שנראה חגיגי אבל נשאר נינוח. המון אלמנטים טבעיים, גונג'ל מרוכך אפשר לקרוא לזה. טבע וצמיחה- בהתאם לעונת האביב. זהו איזון בין אלגנטיות לבין יומיומיות, כזה שמתאים גם לאירוח וגם לרגעים קטנים של שגרה.
מה שמייחד את The Edit הוא לא רק הפריטים עצמם אלא הגישה כולה. עיצוב שמבוסס על שכבות, רכות, איזון וחיבור בין חומרים. לא עוד עומס ויזואלי או ניסיון להרשים, אלא יצירת בית שמרגיש נכון. בית שנראה יוקרתי אבל קודם כל מרגיש חי ונעים. בסופו של דבר, הקולקציה הזו לא מנסה לשנות את הבית שלך אלא לדייק אותו. להוסיף לו רוך, שקט ותחושת הרמוניה. והיא עושה את זה דרך פריטים קטנים, מדויקים ונגישים שמצליחים לייצר חוויה שלמה. יוקרה שלא דורשת מאמץ, אלא פשוט מאפשרת לך לחיות יפה יותר בתוך מה שכבר קיים