כמה בשר צריך, איך לבחור את הנתחים המתאימים, ואיזו מנה שלא חשבתם עליה תוכל לשדרג את הארוחה במינימום מאמץ. המומחים מנדבים טיפים חשובים לקראת חגיגות על האש ביום העצמאות
יוספה קמחי "אני אישית שם רק מלח על הבשר". בשארה חינאווי. | צילום: אסף קרלה5גלריהמנגלים ביום העצמאות| צילום: מרק ישראל סלםמחלקת בשר בסניף טיב טעם| צילום: אסף לבספיישל עצמאות 2023 בפריז טקסס| צילום: יחצהקצביה של בשארה חינאווי ביפו| צילום: אסף קרלהתגיות:בשר/ מנגל/ בשרים/ על האש/ יום העצמאות/ טיפים/ חינאוויהתרעות פיקוד העורף