הנשנוש הטעים שעוזר להפחית את סימני גיל המעבר | מאיה רוזמן

בפינת המחקר השבועית שלה, ד"ר מאיה רוזמן החליטה להציג מחקר מרגש ומפתיע במיוחד - וחשפה את היתרונות העצומים של פולי הסויה - האדממה

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
גל חום, גיל המעבר
גל חום, גיל המעבר | צילום: ingimage/ASAP
2
גלריה

"היא מכילה סידן בכמות גדולה וגם חומרים (גניאסטין) שמפחיתים את פירוק העצם. מחקרים מראים שצריכת סויה מפחיתה סיכון לסרטן השד, וגם מגינה בפני מחלות לב. לאחרונה פורסמה סקירת מחקרים שהראתה תוצאה מובהקת לגבי צריכת חלבון סויה ואיזופלבונים שיש בסויה – שמפחיתים סיכון למחלות לב וגם מפחיתים לחץ דם", הוסיפה.

אדממה
אדממה | צילום: אינגאימג'

"בניגוד למיתוסים הישנים של פעם, סויה נחשבת לבטוחה לצריכה בקרב נשים, גברים, ילדים ואנשים בסיכון למחלות שונות", הסבירה. "רק לשים לב: להיזהר בכמות הסויה במקרים של בעיות בבלוטת התריס".

לסיום אמרה רוזמן כי "כמובן שיש עדיפות לסויה טבעית כמו פולי סויה אדממה ופחות למוצרים מעובדים כמו כל השניצלים והנקניקיות מסויה. על פי המחקרים בנושא בסויה טבעית שילוב החומרים הוא בעל ההשפעה הטובה הגדולה ביותר על הבריאות. כמה אוכלים כנשנוש דיאטה? 200 גרם שקול עם קליפה – לחלוט במים רותחים כמה דקות, לסנן, לפזר מלח גס וליהנות".

תגיות:
בריאות
/
גיל המעבר
/
אדממה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף