אבקת חלבון - מנפחת או מנצחת? | למאיה רוזמן יש תשובה ברורה

המאזין שיתף את ד"ר מאיה רוזמן כי הוא לוקח אבקת חלבון ומתנפח בצורה לא נעימה. המומחית המליצה: "בריקוטה יש חלבון איכותי, כמעט כמו באבקת החלבון שלקחת"

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
אבקת חלבון, אילוסטרציה
אבקת חלבון, אילוסטרציה | צילום: אינגאימג'

רוזמן ניסתה להבין ממה נובעת ההתנפחות, אם מקורה בשרירים או בסיבה אחרת, והסיקה מהשיחה כי מדובר בהתנפחות כתוצאה מאימון בחדר הכושר ולא מאבקת החלבון.

בהמשך ייעצה למאזין מה לאכול במקום אבקת החלבון שהוא ביקש להפסיק לצרוך. "אפשר לתבל חזה עוף או קציצות בקר, איזה 100 גרם, כמו שיש בסקופ של אבקת חלבון. אבל אני ממליצה על 200 גרם, זאת כמות נורמלית. 100 גרם זה מעט".

תגיות:
בריאות
/
אבקת חלבון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף