"בבננה אמנם יש מגנזיום, בערך 10 אחוזים ממה שצריך ליום. גברים צריכים 420 מ"ג ליום, נשים צריכות 340 מ"ג ליום. אז שימו לב - בבננה אחת ממוצעת יש רק 30 מ"ג. זו כמות יפה, אבל הנה עוד דוגמאות למזונות שמכילים מגנזיום: למשל, במנה של 15 שקדים יש 45 מ"ג מגנזיום, בשלוש כפות שיבולת שועל יש 70 מ"ג מגנזיום, בכוס פולי סויה (אדממה) יש 100 מ"ג מגנזיום. אפילו בכפית אחת של קקאו יש תכולת מגנזיום דומה לזו שבבננה. המגנזיום לא נהרס באפיה, חימום, חיתוך, ריסוק או טחינה לשייק", אמרה.
"ואם כבר דיברנו על בננות - יש בהן גם המון אשלגן שדרוש לוויסות לחץ הדם ממש כמו שיש בתפוח אדמה, וגם האשלגן לא נהרס בטחינה לשייק. ואם יש לכם בבית בננות בשלות מדי, כדאי לחתוך לפרוסות, לשים בשקית ולהקפיא – זה יכול לשמש לשייקים, עוגות בננות, פנקייק בננות, גלידות, ואפילו יחד עם חמאת בוטנים בכריך, במקום ריבה", הוסיפה.