אני בעד לאכול מוצרי חלב ומאכלים "רגילים", במקום להתעסק עם קליפות ביצים ולטחון אותן, ואפשר לקבל סידן בלי בעיה באמצעות 2 מוצרי חלב בלבד עליהם נפרט בהמשך, כי קודם אני רוצה להוסיף על הרעיון של המאזינה.
קליפות ביצים מכילות בעיקר סידן פחמתי, שהוא כ-95% מהרכבן, ולכן הן כן יכולות לשמש כמקור לסידן בתזונה. בדקתי מחקרים מדעיים בחנו את היעילות והבטיחות של צריכת אבקת קליפות ביצים כתוסף סידן: בסקירת מחקרים שפורסמה בעיתון המדעי Foods נמצא שצריכת סידן באמצעות קליפות ביצים היא יעילה, זולה וטובה לאיכות הסביבה. הסקירה מציינת כי אוסטיאופורוזיס היא מחלה נפוצה מאוד בקרב האוכלוסייה המבוגרת, וצריכת סידן מקליפות ביצים עשויה לסייע במניעתה.