מהפכה במטבח: טיפים לשימוש נכון באבקת חלבון במטבח | ד״ר מאיה רוזמן

האם חימום הורס את החלבון? האם יש הבדל בין סוגי החלבון השונים? ומה עם הממתיקים המלאכותיים? ד״ר מאיה רוזמן חושפת את כל מה שצריך לדעת על אבקות חלבון ובישול - לפני שקונים את האבקה הבאה

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
אבקת חלבון
אבקת חלבון | צילום: אינגאימג'
2
גלריה

מי גבינה הוא הסוג הנפוץ ביותר בגלל ספיגתו המהירה והפרופיל התזונתי העשיר שלו, ולכן ברוב המקרים הוא הבחירה הטובה ביותר עבור מי שמחפש חלבון איכותי.

אבקת חלבון, אילוסטרציה
אבקת חלבון, אילוסטרציה | צילום: אינגאימג'

אם מתכננים להשתמש באבקות חלבון בבישול או אפייה, עדיף לבחור כאלו עם ממתיקים עמידים לחום או פשוט להשתמש בטעמים טבעיים ללא תוספות מלאכותיות.

תגיות:
תזונה
/
מאיה רוזמן
/
אבקת חלבון
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף