זה מקל עלינו: הנשנוש הבריא והממכר שכל אחד יכול להכין - ובלי מאמץ| ד״ר מאיה רוזמן

גילינו את הנשנוש המושלם שמשלב חלבון איכותי, שומן בריא ופחמימות מתונות - בלי התפחה ארוכה ובלי מאמץ. איך מכינים מקלות מוצרלה מבצק יוגורט והאם זה באמת בריא כמו שנשמע?

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
מקלות מוצרלה עתירים בחלבון
מקלות מוצרלה עתירים בחלבון | צילום: ד"ר מאיה רוזמן
2
גלריה
מקלות מוצרלה עתירים בחלבון
מקלות מוצרלה עתירים בחלבון | צילום: ד''ר מאיה רוזמן

יוגורט הוא מוצר חלב מותסס המיוצר באמצעות חיידקים ידידותיים, המעכלים את סוכר החלב (לקטוז) ומשחררים חומצה לקטית, המעניקה ליוגורט את טעמו החמצמץ ומרקמו המיוחד.

יוגורט יווני נקרא כך בד"כ עקב אחוז השומן הגבוה יותר, שמזכיר לנו יוגורט טבעי שעבר פחות תהליכי עיבוד. חלק גדול ממוצרי היוגורט "היווני" מכילים כ-7% שומן, אך למרות זאת כמות הקלוריות בהם אינה גבוהה באופן משמעותי.

יוגורט הוא מרכיב רב-שימושי במטבח שיכול להשתלב בארוחות שונות ולשפר את הערכים התזונתיים שלהן. הנה כמה דרכים טעימות להשתמש בו:

מתכון של כלתי נוי

טיפ מגניב: ניתן להוסיף לתערובת הבצק עשבי תיבול כמו אורגנו או בזיליקום לקבלת טעם ים-תיכוני מושלם!

שורה תחתונה, מקלות המוצרלה הללו הם אופציה נהדרת לנשנוש חכם – גם מספקים טעם עשיר וגם מכילים רכיבים מזינים. מתאימים לארוחה קלה, לאירוח או פשוט כשמתחשק משהו טעים עם הקפה. בתיאבון!

תגיות:
תזונה
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף