הסוד הקולינרי שישנה את חייכם: מתכון לפיתה בלי פחמימות | ד״ר מאיה רוזמן

כרובית היא לא רק עוד ירק בצלחת - היא יכולה להחליף קמח במגוון מתכונים, להפחית קלוריות ולהעשיר את התפריט בסיבים תזונתיים וויטמינים. ד"ר מאיה רוזמן חושפת את הטריקים להפוך את הכרובית לכוכבת המטבח שלכם

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
פיתה כרובית - תחליף דל קלוריות ומלא בסיבים ללחם
פיתה כרובית - תחליף דל קלוריות ומלא בסיבים ללחם | צילום: ד"ר מאיה רוזמן
2
גלריה
כרובית
כרובית | צילום: אינג'אימג'

בשורה התחתונה: כרובית היא דרך מעולה להפחית קלוריות ולשלב יותר ירקות בתפריט, בלי לוותר על מאכלים אהובים!

בפעם הבאה שמתחשק לכם פיצה או קוסקוס – תחשבו כרובית!

תגיות:
תזונה
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף