למה מסוכן לאכול כרוב וכרובית ביחד? מאיה רוזמן מייעצת

הדיאטנית ייעצה למאזינה בתוכניתה ב-103FM: "יש בתי טבע וסופר פארם שמוכרים אנזימי עיכול, צמחים, והם מכילים סוג של אנזים שמפרק סיבים תזונתיים. כדאי לקחת לפני שאוכלים"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
כרובית
כרובית | צילום: פסקל פרץ רובין

"מדברת גבי מתל אביב, בת 73 אני אוכלת הכול, טוב לי, אבל הכרובית והכרוב, כשאני עושה מאודה או מבושל, עושה לי גזים ולא נעים לי. לא מרגישה טוב אחרי שעה-שעתיים, התנפחות גם".

תגיות:
כרובית
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף