קפה רגיל מול נטול קפאין - מה יותר בריא? | מאיה רוזמן מסבירה

מה עובר על הקפה כשמוציאים ממנו את הקפאין ומה זה עושה להשפעה שלו עלינו? וגם: האם אפשר לצרוך אבקת אפייה או סודה לשתייה על בסיס יומיומי?

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
קפה
קפה | צילום: ingimage ASAP

שאלה נוספת שנשאלה היא מה הסכנה של צריכת אבקת אפייה או סודה לשתייה באופן קבוע. התשובה: אין בעיה עם אך אחד מהם.

תגיות:
קפה
/
מאיה רוזמן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף