"שני דברים עולים לי בראש: הראשון הוא גבינה צהובה. בניגוד למיתוס היא כמעט לא מכילה כולסטרול. צריך לאכול בערך עשר פרוסות כדי להגיע לכמות הכולסטרול שיש בביצה אחת. יש בה כמות מטורפת של סידן, הכי הרבה מכל הגבינות האחרות כפול מריקוטה למשל, ומעט מאוד לקטוז".
"המאכל השני הוא גלידה. נכון שיש גלידות עם אחוז סוכר מאוד גבוה, אבל לא כולן. בנוסף לזה יש בגלידה סידן וחלבון כמו במעדני חלב. צריך לדעת שהחלבון והשומן של הגלידה מעכבים את ספיגת הסוכר בדם, אז הגלידה יכולה להיות גלידה רגילה גם עם יש נטייה לסוכרת".