"לא שאני יודע אבל אני מניח שאני יודע", ענה לה פרופ' קרסו, "יש נטייה של ילדים מסוימים לצמח נקודות חן. יש כאלה שנולדים עם המון נקודות חן, ויש כאלה שהן נוספות להם עם השנים. מה שצריך לעשות זה לקחת אותו לרופא פעם בשנה, ורצוי גם לצלם אותו. יש היום תוכנות צילום לרופאי עור, לחלקם, או ללכת לרופא עור שיסתכל על כל הגוף, כולל בין אצבעות הרגליים ובאזור איברי המין, בישבן, בגב ובעורף ויראה ויבדוק אותן, כדי שלא יקרה מצב נדיר, אבל יכול להיות קיים, שתהיה השתנות של נקודת חן", הוסיף.
בתשובה לשאלה האם יש קשר בין הופעת נקודות החן לבין חשיפה לשמש, ענה קרסו למאזינה כי "שמש לא טובה לאף אחד", ושאל מאיזה מוצא הילד ומה גוון עורו. כשנענה על ידי המאזינה כי הילד נולד להורים מעורבים וכי גוון עורו הוא לא בהיר או כהה, אמר לה הרופא המומחה כי "צריך לקחת אותו פעם בשנה לרופא עור שיעשה לו בדיקה של כל נקודות החן".
"לא צריך לצפות ולחיות בין בדיקה אחת לשנייה בתחושת קטסטרופה", אמר עוד, "אבל זה מה שאנחנו ממליצים וזה מה שאני ממליץ לכל מי שיש לו ריבוי של נקודות חן, גם אם לא נוספות אחרות". קרסו סיכם: "יש מצב שעד גיל מסוים זה מתייצב, ויש מצב שהן ממשיכות לצמוח. יכול להיות שהילד יגיע לגיל ההתבגרות ואז לא יופיעו עוד נקודות חן".