"אפשר לקלף, ולא רק זה - לפעמים כדאי", המליצה התזונאית. "בדיקת הערך התזונתי של כל ירק ופרי, בטבלאות שמפרטות ויטמינים וסיבים תזונתיים, מגלה כי כמות הוויטמינים והסיבים דומה מאוד כשבודקים את הירק או הפרי בשלמותו, כלומר עם הקליפה".
בהמשך, הוסיפה: "במילים אחרות, עדיף לאכול ירקות ופירות מקולפים מאשר לא לאכול בכלל. אז, אם אתם מאלו שמקלפים את התפוח וחותכים אותו לשמונה חלקים, מסדרים על הצלחת ונהנים ממנו בצורה הזו, דעו שאין עם זה שום בעיה בריאותית".