"זה מצוין, אני שותה יותר מזה", ענתה לה תחילה רוזמן. "פעם, היו מחקרים שהראו שבסויה יש כל מיני סוגים של הורמונים כביכול. אלו נוגדי חמצון שיש להם מבנה דומה להורמונים שיש לנו בגוף, אסטרוגנים. פעם לפני 20 שנה חשבו שהם לא משפיעים טוב על הגוף, כי יש להם השפעה על מאזן ההורמונים בילדים ובנשים".
"לאט לאט הראו שזה לא נכון בכלל", המשיכה הדיאטנית, "נוגדי החמצון בסויה מפחיתים סיכון לסרטן ותופעות של לפני מחזור או של גיל המעבר. אם מסתכלים האתר של האגודה למלחמה בסרטן הישראלית, תמצאי המלצה מפורשת לצרוך סויה כל יום. אני בעד, ולדעתי זה הרב היותר טוב מרע, ואין שום סיכון בצריכת חלב סויה כמו שאת מתארת".