זה מה שאתם לא יודעים על התבלינים באוכל שלכם | ד"ר מאיה רוזמן

הדיאטנית המומחית של 103FM סיפרה למאזיניה על הסגולות הבריאותיות הייחודיות שיש בצמחי התבלין שקיימים כמעט בכל המנות שאנחנו אוכלים. האזינו לקטע

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
תבלינים (אילוסטרציה)
תבלינים (אילוסטרציה) | צילום: אינגאימג'
2
גלריה
תבלינים (אילוסטרציה)
תבלינים (אילוסטרציה) | צילום: אינגאימג'

"במחקר החדש בדקו האם תערובת התבלינים הזאת בכמות גדולה בארוחה העיקרית יכולה להשפיע", המשיכה. "על פי התוצאות, לאחר צריכת ארוחה שהכילה תערובת תבלינים בכמות הבינונית של חצי כפית, היתה ירידה מובהקת במדדי הדלקת בבדיקות הדם, בהשוואה לאנשים שלא צרכו תבלינים", סיכמה.

תגיות:
סרטן
/
סוכרת
/
לחץ דם
/
תבלינים
/
צמחי תבלין
/
מאיה רוזמן
/
103FM
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף