"חבל לזרוק מכיוון שהערך התזונתי של החסה נשמר. יש בה הרבה סיבים תזונתיים, ויטמין C, חומצה פולית, ויטמין K וגם כלורופיל, כל אלה לא מתקלקלים, גם אם עבר שבוע. היא משביעה מאוד והערך הקלורי שלה אפסי", הסבירה ד"ר רוזמן.
לדבריה, "יש טריק שלמדתי לפני 35 שנה - לוקחים את החסה קורעים אותה לקרעים בינוניים ביד. שמים את הקרעים בקערה עם מים קרים מאוד, אבל את המים האלה צריך לערבב עם כף סוכר, משרים את זה שעה והיא הופכת לקריספית וטעימה יותר מחסה טרייה".
בהמשך, סיפרה גם על גבינה צהובה מגוררת שנשארה ואין מה לעשות איתה. "שמים בפריזר, זה נשמר שם שנה, לא קורה לזה כלום מבחינה תזונתית. זה טוב לפיצה ולפשטידה ולכל מה שרוצים גם אחרי כמה חודשים".