כשאין זמן להכין אוכל: מאיה רוזמן עושה סדר בקופסאות השימורים

התזונאית התייחסה בתוכניתה לאוכל משומר ולמרות שקבעה כי עדיף לאכל מזון טרי או קפוא, במרבית קופסאות השימורים אין שום בעיה בריאותית והן פתרון לא רע כשרוצים משהו זמין ומהיר

ד"ר מאיה רוזמן צילום: מועצת הצמחים
פחית שימורים (אילוסטרציה)
פחית שימורים (אילוסטרציה) | צילום: אינגאימג'

מה השורה התחתונה?

"תמיד עדיף מזון טרי, גם ירקות וקטניות קפואים עדיפים על השימורים. אבל השימורים הם פתרון לא רע למצב היום, או אם אין זמן להכין אוכל ורוצים משהו זמין ומהיר".

תגיות:
מאיה רוזמן
/
שימורים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף