"אפשר לדחות את הארוחה לשעה אחרת בה מתחילים להרגיש ברעב, הדגישה התזונאית והוסיפה: "אפילו לוותר ולהעביר את הקלוריות שחסכנו לשעה יותר מאוחרת – למשל אם יותר קשה לנו בשעות אחה"צ או בערב. במחקר שפורסם לאחרונה בירחון האמריקני לתזונה קלינית מצאו שאנשים שאכלו את ארוחת הבוקר שלהם בשעה 9 – לא היו בסיכון גבוה יותר לסוכרת".
המומחית סיכמה: "הכי חשוב להקשיב לגוף שלנו ולמה שהוא מאותת לנו. לכל אחד מתאים משהו אחר ואין חוק אחד שיכול לעזור לכולם באותה מידה".