בהמשך, ציינה את הערכים שפחות טובים לדיאטה:
מדוע דווקא דגים נחשבים עדיפים בזמן דיאטה? "הדגים קלים יותר לעיכול ופחות מכבידים אחרי ארוחה גדולה. מצד אחד, יש לכך יתרון, כי ארוחה כבדה וקשה לעיכול גורמת לעייפות ולצורך מוגבר במתוק אחרי הארוחה. מצד שני, מה שקל לעיכול גם משביע לזמן קצר יותר בדרך כלל", סיפרה.
אז מה עושה מי שצמחוני? "בסויה וטופו חלבונים, ברזל וסידן ממש באותה איכות שיש במוצרי חלב, בקר עוף ודגים. איכות החלבון בקטניות אחרות כמו עדשים/גרגרי חומוס/שעועית לבנה – גם טובה אבל פחות מאשר בסויה או בחלבון מן החי. צריך להקפיד לצרוך מספיק מהם, ולשלב גם דגנים שנותנים השלמת חלבון (אורז, חיטה/לחם) מתישהו במשך היום לא חובה לאכול ביחד באותה שעה".