בהמשך, המאזין שיתף את ד"ר רוזמן בתפריט היומי שלו. "אני אוכל שיבולת שועל, פיתה מקמח מלא, עדשים, אפונה, הרבה אגוזים, שקדים, כף זרעי פשתן טחונים, כף צ'יה, טחינה משומשום מלא. יצא שאני מגיע בערך ל-51 גרם חלבון, והייתי רוצה להוסיף לפחות 25 גרם חלבון", סיפר.
"יש אבקות חלבון לטבעונים, שזה יוצא 23 גרם למנה שמכילה בערך 120 קלוריות, אפשר להוסיף את זה לדייסת שיבולת שועל עם טיפה יותר מים. יש כאלה שעשויות משילוב של סויה ואפונה, מספיק שיש לי שם את הסויה במקום הראשון ברשימת הרכיבים, וזה לא רק אפונה שהיא כמו שאר הקטניות, אז זה יכול להיות פתרון", סיפרה רוזמן.
עוד הציעה: "אפשרות אחרת היא להוסיף טופו. חצי חבילת טופו מכילה בערך 25 גרם חלבון, זה יפתור לך את הבעיה. עוד אפשרות היא אדממה, שזה בעצם פולי סויה ירוקים. אתה גם יכול להוסיף לך קטניות אחרות, אבל אז תצא לך כמות נמוכה יותר של חלבון, בערך תשעה גרם לכוס אחרי בישול".