רק שעה מהמרכז: חופשה רגועה ורומנטית מול נופי הגלבוע

בימים אלה לכל אחד מאיתנו לא יזיק פסק זמן מההמולה. וכעת, שחצי מדינה סגורה ספני מטיילים, קפצנו ל-24 שעות של אירוח כפרי בלב עמק יזרעאל השלו, לטיול שמשלב יופי טבעי, רוגע וחוויות קולינריות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בקתה באירוח עין חרוד
בקתה באירוח עין חרוד | צילום: אדריאן סובל
6
גלריה

אירוח כפרי עין חרוד מציע מפלט שקט ומרגיע, הרחק מהמולת העיר ומאזורי המתיחות. הוא שוכן בלב עמק יזרעאל השלו, עם אווירה פסטורלית. הנוף המרהיב של הר הגלבוע והשדות הירוקים מסביב יוצרים תפאורה מושלמת לחופשה רגועה ללא אזעקות ומנותקת מדאגות היומיום. המיקום המרוחק של עין חרוד מאזורי האזעקות מאפשר ליהנות מתחושת ביטחון. בין אם זה טיול קצר בטבע, רחצה בבריכה השקטה, או פשוט ישיבה על המרפסת עם כוס יין מול הנוף, אפשרי למצוא פה רגיעה אמיתית.

מתחם האירוח הכפרי מציע מגוון אפשרויות לינה החל מחדרי אירוח קיבוצי נעימים ומשופצים, דרך בקתות זוגיות ומשפחתיות ועד לסוויטות משפחתיות מפוארות. אנחנו התארחנו בבקתות זוגיות רומנטיות – בקתות עץ מרווחות ומעוצבות עם מטבחון, מרפסת וגינה פרטית שגולת הכותרת שלהן הוא ג'קוזי מרובע ענק מול הנוף. הצוות של אירוח עין חרוד מקפיד על כל הפרטים לחופשה מושלמת. היחידות מחכות כשהן ממוזגות וקרירות, עם מגבות מעוצבות בצורת ברבור, פרחים ושוקולד.

בקתה באירוח עין חרוד
בקתה באירוח עין חרוד | צילום: אדריאן סובל

עין חרוד הוא קיבוץ פסטורלי וירוק, המציע מגוון פעילויות המתאימות במיוחד למשפחות. אנחנו בחרנו להתרענן בבריכה האולימפית של הקיבוץ שלצידה בריכת ילדים נוספת. המים היו צלולים, והבריכה כמעט ריקה מאנשים, מה שאפשר לנו ליהנות ממנה מדי יום. בחורף האורחים מקבלים כניסה לבריכת ניר דויד המחוממת. בשעות הערב, המקום המושלם הוא הגבעה המתנשאת מעל הקיבוץ. הליכה קלה של דקותיים הביאה אותנו לפסגה ממנה נשקף נוף העמק על שדותיו המוריקים. מהספסלים הפזורים וכיסא נדנדה ניתן לצפות בשקיעה ובשמיים המאדימים, כשברקע נשמעים צלילי פעמוני רוח.

ערב רומנטי עם ג'קוזי, יין ופיצה

בריכת קיבוץ עין חרוד
בריכת קיבוץ עין חרוד | צילום: רון בן דוד

תצפיות בגלבוע וארוחה בקימל בגלבוע

קימל בגלבוע
קימל בגלבוע | צילום: טלי שרון

עמק המעיינות

למחרת, אחרי ארוחת בוקר קיבוצית משודרגת בחדר האוכל של האירוח הכפרי, יצאנו לעמק המעיינות שהכניסה אליו בחינם. ניתן להיכנס בתשלום לסחנה או לגן גורו. אנחנו בחרנו בהליכה קצרה כדי לטבול בעין מגדל. המים צלולים ונעימים, אם כי המקום יכול להיות עמוס ולא תמיד נקי. מי שמוכן להרחיק מעט אחרי הלולים עד לגשר הולכי הרגל יוכל ליהנות מיותר פרטיות. למעוניינים לסייר בכל הפארק או להגיע למעיינות המרוחקים יותר, ניתן לשכור רכב גולף או אופניים. חשוב לקחת מים קרים, במיוחד בימים חמים.

עין מגדל, עמק המעיינות
עין מגדל, עמק המעיינות | צילום: טלי שרון

ארוחת בשרים במסעדת הלנה בבית שאן

הלנה, מסעדה בר בבית שאן
הלנה, מסעדה בר בבית שאן | צילום: טלי שרון

חופשה כפרית בעין חרוד משלבת יופי טבעי, רוגע, וחוויות קולינריות, מה שהופך אותה ליעד אידיאלי למי שמחפש מפלט שקט עם שפע של פעילויות ואפשרויות אוכל בקרבת מקום.

לפרטים: אירוח כפרי עין חרוד 04-6486083

תגיות:
טיולים בארץ
/
קיבוץ
/
פארק המעיינות
/
אירוח
/
גלבוע/מעיינות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף