פותחים שולחן בטבע: מתחם הפוד טראקס הזה הוא הפתעת השנה

מסע בין ארבע משאיות אוכל מפתיעות בלב הטבע: מהמבורגר צרפתי דרך פיש אנד צ'יפס ועד מטבח אסייתי מתוחכם. ביקרנו במתחם החדש של קיבוץ גליל ים וחזרנו מלאים ומאושרים

מיטל שרעבי צילום: פרטי
מתחם הפוד טראקס של קיבוץ גליל ים
מתחם הפוד טראקס של קיבוץ גליל ים | צילום: יח"צ
4
גלריה

לפעמים הפתעות קולינריות מגיעות מהמקומות הכי לא צפויים. בכניסה לקיבוץ גליל ים, רחוק מהמולת העיר, התמקם בשקט מתחם אוכל שהוא בדיוק מה שחיפשנו - שילוב מושלם של אוכל מעולה, אווירה כפרית ומרחב ירוק ונעים.

בין עצי האקליפטוס הוותיקים של הקיבוץ מצאנו ארבע משאיות אוכל, שכל אחת מהן מביאה סיפור קולינרי אחר. השילוב ביניהן יוצר חוויית אכילה שמזכירה יותר פסטיבל אוכל רחוב בברלין או בלונדון מאשר מתחם ישראלי טיפוסי.

נונה פורטונה
נונה פורטונה | צילום: מיטל שרעבי
לוניו פיש אנד צ'יפס
לוניו פיש אנד צ'יפס | צילום: מיטל שרעבי
ההמבורגר הצרפתי
ההמבורגר הצרפתי | צילום: מיטל שרעבי

מה שהופך את המתחם למיוחד הוא לא רק האוכל המצוין, אלא גם האווירה. בערב, כשהשמש שוקעת מאחורי העצים והתאורה הרכה נדלקת, נוצרת אווירה קסומה שגורמת לך לשכוח שאתה בכלל בארץ. בימים של שמש חורפית, אפשר לרבוץ שם שעות ולנשנש כל פעם ממשאית אחרת.

חוץ מזה, בסופי שבוע המתחם מתעורר לחיים באופן מיוחד, כשארבע משאיות נוספות מצטרפות למסיבה. החומוס הטרי של גליה, קינוחי פיסטוק מפתיעים, ובשרים מעושנים.

תגיות:
ביקורת אוכל
/
השרון
/
טיול
/
פוד טראק
/
קיבוץ גליל ים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף