מלון היוקרה "סיקס סנסס שחרות" שבלב המדבר הדרומי מכנס את צמרת השפים הישראלית לסדרת מפגשים שתהפוך את המדבר למוקד העלייה לרגל של חובבי האוכל בישראל.

את המיזם מוביל השף דוד ביטון, שזכה בתואר שף השנה ממדריך "גומיו" לשנת 2019-2020, המנהל את מסעדת 'מדין' של המלון. ביטון, בעל קריירה עשירה במטבחי עילית בארץ ובחו"ל, יארח במטבח הפתוח של המסעדה שלושה שפים מובילים: ארז קומרובסקי, מחלוצי המטבח הגלילי ומנטור לשפים צעירים; רפי כהן, שהוביל את מסעדת רפאל המיתולוגית והעלה את "מטבח הסבתא" לדרגת מסעדנות עילית; וענר בן רפאל פורמן ממסעדת תריסר, המתמחה בשימוש בחומרי גלם מקומיים ועונתיים.

ארוחה בסיקס סנסס שחרות (צילום: סיון אסקיו)
ארוחה בסיקס סנסס שחרות (צילום: סיון אסקיו)

במקום ארוחות שגרתיות, מציע המלון חוויה טוטאלית: צפייה בשפים יוצרים במטבח הפתוח, טעימות יין נבחרות, קוקטיילים אל מול שקיעה מדברית מהפנטת, וסיור בגינה האורגנית של ביטון - אוצר קולינרי שצומח בלב המדבר. הכל מלווה בהופעת מוזיקה מדברית שתשלים את האווירה הייחודית.

הפילוסופיה של המקום פשוטה: לקחת את הטוב ביותר שיש למדבר להציע - מהירקות הטריים של חקלאי האזור ועד התבלינים מהגינה האורגנית של המלון - ולתת לגדולי השפים להפוך אותם ליצירות אמנות קולינריות.

ריינאייר פתחה להזמנות את טיסות האביב מישראל: המחירים המפתיעים והיעדים
לאחר 15 חודשים והשקעה של 20 מיליון ש"ח: רשת מלונות מטיילים חוזרת

רוצים לקחת חלק בארוחות? הנה התאריכים שכדאי לסמן ביומן:

31 בינואר-1 בפברואר: ארז קומרובסקי מביא את קסם הגליל למדבר
28 בפברואר-1 במרץ: רפי כהן מגיש את המנות האגדיות שהפכו לאייקוניות
20-21 במרץ: ענר בן רפאל פורמן חוגג את אוצרות העונה