טרמינל 3 בנתב"ג ממשיך לשדרג את חווית האוכל שלו עם פתיחתו השבוע של בית קפה חדש - Cafe Cafe 0/2 מבית קבוצת "קפה קפה".

בית הקפה החדש, שהוקם בהשקעה חריגה של כ-5 מיליון שקלים (לעומת כ-2 מיליון המושקעים בסניף רגיל), מצטרף למגמה עולמית הפוקדת נמלי תעופה מובילים, בהם הפכו מתחמי ההסעדה למוקדי עניין קולינריים ברמה גבוהה ולא רק לנקודות מעבר פונקציונליות.

"אנו מודים לרשות שדות התעופה על האמון בנו ומתכוונים לתת חוויה יוצאת דופן למבקרים בנתב"ג. הבאנו את ניסיוננו רב השנים מכול המותגים אותם אנו מפעילים בישראל לטובת בית קפה שיעמיד את נתב"ג בחזית הקולינריה בשדות התעופה בעולם", מסר רונן נמני, הבעלים של קבוצת קפה קפה.

Cafe Cafe 0/2 (צילום: בועז לביא)
Cafe Cafe 0/2 (צילום: בועז לביא)

המותג החדש מביא לישראל טרנדים שכבר מזמן תפסו תאוצה בנמלי תעופה מובילים בעולם, כמו שדה התעופה צ'אנגי בסינגפור והית'רו בלונדון, שם פועלים בתי קפה המציעים תפריטים מוקפדים, קפה מתערובות נדירות ושירות ברמה של בתי קפה עירוניים מובילים.

בית הקפה החדש עוצב בקפידה, כולל שירות "over the counter" מהיר וגמיש, ויטרינה גדולה המציגה מגוון כריכים וסלטים לצד מאפים טריים הנאפים סביב השעון בחדר אפייה שקוף החשוף לעיני הלקוחות.

התפריט מציע שלל מנות, בהן כריך סלמון נורווגי (44 שקל) – בייגל ירושלמי חם עם קרם גבינת שמנת, סלמון נורווגי בעישון עדין, בצל ירוק וארוגולה; סלט בוראטה (66 שקל) – גבינת בוראטה איטלקית על מצע של עלי חסה צעירים, עגבניות צבעוניות וקרוטוני בריוש פריכים; וכריך מקושקשת כמהין (44 שקל) – מקושקשת רכה וקטיפתית על בגט צרפתי עם גבינת שמנת ופרמזן. הטבעוניים ימצאו שם כריך ירקות ופרנה (42 שקל) – לביבות ברוקולי וכרובית צלויות בלחם פרנה טרי בליווי טחינה וירקות טריים.

חובבי המשקאות יכולים ליהנות ממבחר משקאות ייחודיים (28 שקל) כמו קרמל ברולה – שילוב של טופי קרמל, אספרסו, חלב מוקצף, סוכר מוקרם וקצפת; או דובאי פיסטוק – שוקולד חלב בלגי, קרם פיסטוק, אספרסו, קצפת ושערות קדאיף.