"טעים לטייל": מסע קולינרי אל הלב של ישראל בצלחת

המיזם החדש מחבר מטיילים עם בשלנים ביתיים בגליל, רמת הגולן והערבה. "הקסם של הטיול טמון לא רק בנופים אלא גם בטעמים המקומיים ובשיחות סביב השולחן," מסבירים ברשת

מיטל שרעבי צילום: פרטי
סלט עדשים גלילי
סלט עדשים גלילי | צילום: טל פינקלשטיין
2
גלריה

ביקור במסעדה הוא עניין שגרתי, אבל ארוחה ביתית בבית המארח המקומי היא חוויה שנחרטת בזיכרון. בדיוק על הקונספט הזה מבוסס המיזם החדש "טעים לטייל" שמשיקה בימים אלה רשת מלונות מטיילים - פלטפורמה המחברת בין מטיילים בישראל לבין בשלנים ובשלניות מקומיים המציעים אירוח ביתי, אותנטי ועשיר בטעמים וסיפורים.

המיזם פועל באזורים בהם ממוקמים מלונות הרשת - מהגליל התחתון, המערבי, העליון והמזרחי, דרך רמת הגולן, ועד לערבה התיכונה והדרומית ומצפה רמון. הרעיון פשוט וגאוני: מטיילים שרוצים לחוות את המקום דרך הצלחת מוזמנים להתארח לארוחה חמה בבתיהם של תושבים מקומיים, שמבשלים מהלב ורוצים לחלוק את הסיפור והטעמים הייחודיים שלהם.

מלון של רשת מלונות מטיילים
מלון של רשת מלונות מטיילים | צילום: רשת מלונות מטיילים

הפלטפורמה החדשה מציגה מאגר של מארחים העומדים בתנאי סף ברורים ועוברים בדיקה של צוות הרשת. באתר ניתן למצוא את כל המידע הדרוש: תפריטים, זמינות, מיקום ופרטי התקשרות, כאשר ההזמנה עצמה נעשית בתיאום ישיר בין האורח למארח.

המטרה היא כפולה - מצד אחד, להעשיר את חוויית הטיול של האורחים דרך מפגשים אנושיים משמעותיים וטעימים, ומצד שני לתמוך בכלכלה המקומית ולחזק את הקשר בין המטיילים לקהילות המקומיות באזורי הטיול. "המארחים נהנים מהכנסה, ואנחנו ברשת יוצרים עבורם את התשתית, הפלטפורמה והחיבור – כדי לקרב בין הקהילה המקומית לבין אורחי הרשת", מוסיפה ליבוביץ'.

תגיות:
ערבה
/
אוכל
/
מצפה רמון
/
רמת הגולן
/
הגליל התחתון
/
הגליל העליון
/
אוכל ביתי
/
מלונות מטיילים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף