שבועות 2025 כבר מעבר לפינה, וזה הזמן המושלם לצאת למסע קולינרי מרתק בגליל המערבי. בין הכרמים, הבוסתנים והנופים הירוקים, מזמינות שלוש מחלבות בוטיק לחוויה שמשלבת סיפורים אישיים מרגשים, טעימות בלתי נשכחות וחיבור אמיתי לטבע ולמסורת.
המחלבות הללו - הנוקד מגילון, דוגמא מעמקא ואלטו משמרת - מזמינות לחוויה טיולית ייחודית שמשלבת סיורים מרתקים, הכרת תהליכי ייצור מסורתיים וטעימות של גבינות בוטיק מקומיות.
חוות הנוקד מגילון - כשהגבינות מהגליל כובשות את העולם
מחלבת דוגמא בעמקא - חוויה משפחתית בלב הטבע
מחלבת אלטו בשמרת - מתחם קולינרי בין עצי הזית
מסע הטעמים בגליל המערבי מתאים למשפחות, זוגות ואפילו לביקורים קבוצתיים. כל מחלבה מציעה חוויה שונה - מהסיפור ההשראתי של הנוקד, דרך החוויה הכפרית האותנטית בדוגמא ועד למתחם הקולינרי המתוחכם באלטו. ההמלצה היא לשלב את הביקור במחלבות עם טיול נוסף באזור - הגליל המערבי מציע נופים מרהיבים, יקבים נוספים ואטרקציות תיירותיות שיהפכו את היום לחוויה מושלמת.
באדיבות מיזם אוצרות הגליל מיסודה של רעיה שטראוס בן דרור