ירושלים זוכה למקום בילוי חדש ויוקרתי שכבר פתוח לקהל: "הטרסה" - בר הקיץ המשודרג של מלון וולדורף אסטוריה ירושלים. המקום, הממוקם בקומה הרביעית ומשקיף אל הנוף האורבני של העיר, הוא תוצאה של השקעה בקפידה ומחשבה על הפרטים הקטנים.
הטרסה עוצבה כגן ים תיכוני עם עצי זית מקומיים, פרחים ועציצים, דק מעוצב ותאורה ייחודית. המקום נבנה כדי להעניק לאורחים חוויה רב חושית באווירה אלגנטית תחת שמי ירושלים.
הבר יפעל בימים ראשון עד חמישי בין השעות 18:30-23:00, כשהמטבח פתוח עד 22:30. המקום פתוח הן לאורחי המלון והן לקהל הרחב, תוך דרישה להזמנת מקומות מראש.
מטבח ים תיכוני של שף איציק מזרחי ברק
התפריט המשודרג, בניצוחו של שף המלון איציק מזרחי ברק, כולל מגוון מנות ים תיכוניות חדשות העשויות מחומרי גלם מקומיים טריים ואיכותיים. מחירי המנות נעים בין 45-95 ש"ח.
בין המנות הבולטות: פילה דניס על הפלנצ'ה (65 ש"ח), מינוט סטיק אנטריקוט 120 גרם (95 ש"ח), ולצמחונים וטבעונים - סטייק דלעת ברוטב ברביקיו (65 ש"ח) ובאו באן צמחוני במילוי טופו (65 ש"ח).
מנות בשריות כוללות שיפוד פרגית טנדורי (75 ש"ח), אדנה קבב בליווי ירקות צלוייים (75 ש"ח) ואסאדו טלה בבישול ארוך (95 ש"ח). בתפריט הקינוחים: עוגת אננס אקזוטית, פאי פיסטוק ופאדג' שוקולד (כולם 55 ש"ח).
התפריט כולל קוקטיילים עונתיים מקוריים שנרקחו במיוחד על ידי צוות המיקסולוגים של המלון. הבולט שבהם הוא "ירושלים של זהב" - קוקטייל החותם של וולדורף אסטוריה ירושלים, שנוצר במיוחד כדי לקחת את הטועמים למסע חושי בעיר הנצחית.
מנכ"ל וולדורף אסטוריה, אבנר און, מציין: "אנחנו נרגשים לפתוח את עונת הקיץ עם הטרסה - בר הקיץ האלגנטי והייחודי שלנו שמביא לידי ביטוי את הסטנדרטים הגבוהים והאיכות הבלתי מתפשרת של הרשת"".
כתובת: גרשון אגרון 26, ירושלים
שעות פעילות: ראשון-חמישי, 18:30-23:00 (מטבח עד 22:30)