"שוד לאור יום": 1,000 יורו לארוחה במסעדה באי האהוב על הישראלים

מסעדת היוקרה DK Oyster על חוף הים באי היווני הפופולרי מיקונוס שוב במרכז מחלוקת, לאחר שתיירת טענה שגבו ממנה 1,000 יורו עבור שלוש מנות בלבד 

מיטל שרעבי צילום: פרטי
מיקונוס
מיקונוס | צילום: שאטרסטוק
2
גלריה

מסעדת DK Oyster, הממוקמת על חוף פלאטיס גיאלוס הציורי, משווקת עצמה כיעד יוקרתי. עם זאת, היא מוצפת בביקורות שליליות ברשת בשנים האחרונות, עם אורחים רבים שמאשימים את המוסד בתמחור מטעה וטקטיקות מכירה אגרסיביות.

התלונה האחרונה מגיעה ממבקרת שזוהתה רק כג'סיקה ל', שחלקה את החוויה שלה בטריפאדוייזר וכינתה אותה "החוויה הגרועה ביותר במיקונוס".

"עבור דג שלם שילמנו 350 יורו ועבור שלוש מנות, 1,000 יורו", כתבה בביקורת הכוכב היחיד שלה. "המקום הוא ניצול מחירים. אפילו בסקורפיוס, אחד המקומות הטובים ביותר באי, לא שילמנו את הסכום הזה על ארוחת ערב לחמישה עם מנות ראשונות, עיקריות וקינוח".

אמנם תפריט DK Oyster מציג מחירי פירות ים של 24.80 יורו ל-100 גרם, אך תיירים רבים טוענים שלא הוסבר להם המחיר המלא עד שהגיע החשבון - חלקם טוענים שגבו מהם על בסיס משקל הדג ללא הסבר מוקדם.

מבקרים אחרים הדהדו את רגשותיה של ג'סיקה וכינו את המסעדה "הונאה גמורה" והאשימו את הצוות בטקטיקות מרושעות.

לקוחה לשעבר בשם סו תיארה איך מלצר הביא משקה לא מבוקש "כמתנה", רק שהוא יופיע מאוחר יותר בחשבון. היא טענה שגבו מהקבוצה שלה 400 יורו עבור מבחר צנוע של משקאות - כולל 35 יורו עבור קוקה קולה יחידה.

DK Oyster. חשבון מופקע
DK Oyster. חשבון מופקע | צילום: TripAdivsor

אורחת אחרת, שביקרה ביוני 2024, אמרה שהיא נפתתה להצעת מיטות שיזוף חינמיות לפני שהוצג בפניה חשבון של 400 יורו עבור דג יחיד. "הם מעולם לא הסבירו שזה יחויב לפי משקל הדג השלם", אמרה והוסיפה שהמנה עלתה על קילוגרם.

מבקרת אחת, הגיעה עד כדי האשמת המסעדה ב"גניבה", כשציינה איך גבו ממנה 35 יורו עבור בירה ואז מיהרו למסור לה את החשבון לפני שהיא הצליחה לפקפק בו.

תלונות נוספות כללו תוספת של 51 יורו עבור שני בקבוקי מים ודיאט קולה, אגרה של 5 יורו עבור קטשופ, ו-18 יורו עבור מנת צ'יפס קטנה. מבקרת אחת דחקה בלקוחות פוטנציאליים "להימנע בכל מחיר".

למרות הסביבה המפוארת והמשיכה היוקרתית - הכוללת כיסאות נוח מפוארים ונופים עוצרי נשימה - פיתחה DK Oyster מוניטין של מה שמבקרים רבים מתארים כשיטות תמחור גסות.

הבעלים של המסעדה, דימיטריוס קלמארס, שראשי התיבות שלו נותנים למסעדה את שמה, זכה בעבר לתשומת לב מצד MailOnline בשנת 2024 בזכות הצגת אורח החיים הנוסע בג'ט שלו ברשתות החברתיות. עיתונאים סמויים מהאתר גילו שהמסעדה גבתה 121 יורו עבור שלושה רגלי סרטן קטנות במהלך ביקור בקיץ שעבר. קלמארס צולם מתעמת עם אחד הכתבים הסמויים בנושא החשבון המדהים - קליפ שהפך ויראלי במהירות.

DK Oyster לא הגיבה בפומבי לגל הביקורת האחרון.

תגיות:
ביקורת אוכל
/
מסעדה
/
יוון
/
מיקונוס
/
תיירים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף