בעקבות ביקוש גבוה של ישראלים ליעד כרתים בשבועיים האחרונים של אוגוסט, קבוצת קווי חופשה הודיעה על הוספת 10 טיסות נוספות לאי היווני באמצעות חברת התעופה היוונית בלובירד איירוויס.
קבוצת קווי חופשה קיבלה את כל האישורים הנדרשים להוספת הטיסות הנוספות לאי כרתים עד סוף חודש אוגוסט. ההחלטה מגיעה בעקבות ביקושים גבוהים ליעד מצד משפחות ישראליות, במיוחד לאחר שהבינו כי האי בטוח ומחבק את הישראלים, בפרט לאחר יום ראשון האחרון בו לא נרשמו אירועים במסגרת מה שכונה "יום הזעם".
רכישת מאות חדרים במלונות מובילים
כמהלך משלים להוספת הטיסות, הקבוצה ביצעה לשבועיים האחרונים של אוגוסט רכישה של מאות חדרים במלונות המובילים באי. בין המלונות שנרכשו עבורם חדרים: מלון Creta Maris ומלונות רשת AQUILA ברמת חמישה כוכבים.
בין מלונות רשת AQUILA שנכללים ברכישה - מלון Aquila Rithymna המבוקש על ידי משפחות בזכות פארק המים החדשני והאקולוגי שנפתח השנה בשטחי המלון. כמו כן נרכשו חדרים במלונות Aquila Atlantis במרכז הירקליון ובמלון הדגל בכרתים לזוגות בלבד - Aquila Elounda.
פעילות נרחבת ביעדים יווניים
קבוצת קווי חופשה מפעילה מדי יום באמצעות חברות התעופה שברשותה Blue Bird Airways ו-TUS טיסות לכרתים, קוס, רודוס, מיקונוס, קורפו, אתונה, סלוניקי ולפקדה.
מקווי חופשה נמסר: "אנו מנטרים מדי יום את ההזמנות שמתקבלות במוקדים ובאתרי הקבוצה המבצעים את מלוא ההתאמות הנדרשות, כדי לתת מענה לכל מגמת ביקוש בכל יעד שם אנו מזהים אותה".
על פי הקבוצה, רמות המחיר באוגוסט השנה "לחלוטין מזמינות ואטרקטיביות". באתר קווי חופשה ניתן למצוא חבילות לכרתים לאחד המלונות רשת AQUILA במחיר של 379 יורו.