כשמשתתף במאסטר שף ומתכנת הייטק מחליטים לפתוח עגלת קפה, התוצאה היא לא עוד "קפה ומאפה" סטנדרטי. זה תפריט שמשתנה כל שבוע, קפה פרימיום מווינה, וגישה שמרימה את כל חוויית סוף השבוע.
העגלה כבר פועלת בסופי שבוע ומביאה איתה חווית קפה עם תפריט עבודת יד מתחלף של כריכי ביס בבייגל, פרעצל ובריוש, סלטים עונתיים, מאפים מתוקים, שייקים וקפה מבית Julius Meinl - מותג בינלאומי מווינה עם מסורת של למעלה מ-150 שנה.
חברי ילדות, מאסטר שף והייטק
מאחורי ביסל'ה עומדים שלומי הרוש ואל שדה - חברי ילדות שחזרו להתחבר סביב האהבה לקולינריה. אל, מתכנת בהייטק ומשתתף בעונה הנוכחית של מאסטר שף, מוביל את המטבח. לצד שחר פינקל שמנהל את התפעול, השלושה מביאים גישה מקצועית, צעירה ומפתיעה שמרימה את חוויית סוף השבוע במתחם.
עם בוא הסתיו והחג, המתחם שבכניסה לקיבוץ גליל ים מהווה יעד מושלם לטיול, בילוי וביס טוב. הקיבוץ, הסמוך להרצליה, מציע מרחבים ירוקים, אוויר פתוח ואווירה פסטורלית שמכניסה את המבקרים לקצב אחר.
המתחם הפך בשנה האחרונה למוקד קולינרי אהוב על משפחות, זוגות וחובבי אוכל, בזכות השילוב בין טבע ירוק, אווירה קיבוצית חמימה ונוף שמשקיף אל העיר.
לצד ביסל'ה פועלות במתחם ארבע עגלות קבועות - ההמבורגר הצרפתי, לוניו פיש אנד צ'יפס, נונה פורטונה ואוסטין כריכי בשר - שממשיכות למשוך קהל מכל האזור. יחד הן מרכיבות חוויית בילוי מלאה ומגוונת בלב השרון.