החגים מאחורינו, העומס התפזר, והגיע הזמן לצאת לחופשה - הפעם במחירים שלא רואים כל השנה. רשת מלונות אפריקה ישראל משיקה מבצעים שווים במיוחד עם הנחות של עד 30% לעומת תקופת החגים.
לאחר עונת החגים העמוסה, מגיעה מה שמכונה “תקופת הזהב” של התיירות בישראל - הזמן להנות ממזג אוויר מושלם, אווירה רגועה ומחירים אטרקטיביים במיוחד. רשת מלונות אפריקה ישראל, המחזיקה במותגי המלונות Vert, קראון פלזה, פולי ואינדיגו, מציעה כעת חופשות משתלמות במיוחד בכל רחבי הארץ.
לדוגמה: סופ”ש במלון Vert אילת– ירידה של כ-30%, מ-1,895 שקל ל-1,345 שקל בלבד לזוג
אמצע שבוע במלון Vert לגון נתניה – ירידה של כ-20%, מ-1,080 שקל ל-880 שקל לזוג
סופ”ש במלון Vert ירושלים – ירידה של כ-25%, מ-1,575 שקל ל-1,220 שקל לזוג
לירון דלאל, מנהלת המכירות של רשת מלונות אפריקה ישראל, מסבירה: “תקופת הסתיו היא הזמן האידיאלי לצאת לחופשה. עכשיו סוף סוף אפשר לנשום באמת, להנות מהשקט שאחרי החגים, מהאופטימיות של העונה ומהמחירים האטרקטיביים במלונות הרשת. זה הזמן לנצל את תקופת הזהב של אחרי החגים”.