לראשונה מה-7 באוקטובר: בית ההארחה בניר עם נפתח מחדש

בית ההארחה של קיבוץ ניר עם עבר תהליך שיפוץ מקיף לאחר שנה שבה אירח רק חיילים. 23 חדרי האירוח והאזורים המשותפים עברו מייקאובר מלא, והמקום פותח מחדש את שעריו לקהל הרחב. מחיר ללילה: החל מ-650 שקלים לזוג

מיטל שרעבי צילום: פרטי
אלדאה אירוח כפרי בקיבוץ ניר עם
אלדאה אירוח כפרי בקיבוץ ניר עם | צילום: באדיבות המקום
2
גלריה

מחדש, רענן ומלא תקווה. בית ההארחה "אלדאה" של קיבוץ ניר עם, שסגר את שעריו לקהל הרחב ב-7 באוקטובר ואירח במשך שנה רק חיילים, עומד לפתוח מחדש השבוע בפנים מחודשות לחלוטין. תהליך שיפוץ מקיף שנמשך חודשים ארוכים החזיר את המקום לחיים עם מייקאובר מלא שכלל את כל 23 חדרי האירוח והאזורים הציבוריים.

השם "אלדאה" שמשמעותו "כפר" בספרדית, שפתם של ראשוני הקיבוץ, קיבל משמעות חדשה. מאז 7 באוקטובר ועד חודש מרץ השנה, בית ההארחה שימש כמקום מפלט ומנוחה לחיילים בלבד, ורק לאחר מכן החל תהליך השיפוץ המקיף.

אלדאה אירוח כפרי בקיבוץ ניר עם
אלדאה אירוח כפרי בקיבוץ ניר עם | צילום: באדיבות המקום

השיפוץ היה יסודי וכלל: שיקום מהיסוד של האזורים הציבוריים - נסללו שבילים חדשים, נשתלו מדשאות וצמחי נוי וכל התשתיות הוחלפו. גם החדרים עברו שדרוג מקיף שכלל החלפת הגגות, תשתיות המים והחשמל, הריצוף והקרמיקות, הכלים הסניטריים, הריהוט והאביזרים המשלימים.

23 החדרים המחודשים מתאימים לזוגות ולמשפחות כאחד. מחירי הלינה בלבד נעים בין 650 שקלים לזוג באמצע שבוע ל-780 שקלים בסוף שבוע.

תגיות:
תיירות
/
ניר עם
/
אירוח
/
מלון
/
7.10
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף