ענקית הקרוזים רויאל קריביאן ממשיכה להרחיב את סדרת הדגל שלה, Icon, עם הכרזה על האונייה Hero of the Seas - שתצא להפלגת בכורה באוגוסט 2027 ממיאמי - ובמקביל נערכת להשקת אונייה נוספת שתפליג כבר בקיץ הקרוב באירופה.
האונייה החדשה, שתהיה הרביעית בסדרה, צפויה להפוך לאחת הגדולות בעולם, עם כ-20 סיפונים, קיבולת של כ-7,600 נוסעים וכ-2,350 אנשי צוות.
אבל עיקר הבשורה מבחינת החברה הוא דווקא בהיצע שעל הסיפון: Hero of the Seas תכלול שמונה “שכונות” שונות, תשע בריכות - מספר שיא לאוניות קרוז - כולל בריכה בסגנון קריבי עם כיסאות שיזוף בתוך המים, אזור ייעודי למבוגרים בלבד עם ברים בתוך הבריכה ועמדת די-ג'יי, לצד פארק מים רחב היקף הכולל מגלשות משפחתיות, רפסודות ומתקני אקסטרים.
בנוסף, האונייה תציע כ-28 מתחמי קולינריה, סדנאות בישול, מתקני ספורט ואטרקציות כמו אומגה בגובה של עשרות מטרים מעל הים. בין החידושים הבולטים: סוויטה משפחתית בת שלוש קומות בסגנון “בית עץ”, הכוללת מרפסת גג, ג’קוזי וחללים ייעודיים לילדים ומתבגרים.
במקביל להכרזה על האונייה החדשה, החברה כבר פתחה את ההזמנות - ומדווחת על ביקושים גבוהים, כולל עלייה בהזמנות של הרגע האחרון לקיץ 2026.
בקיץ הקרוב תשיק החברה את האונייה Legend of the Seas, שתהיה הראשונה מסדרת Icon שתפליג באירופה. היא תציע הפלגות של שבוע בין יעדים מרכזיים במערב היבשת, בהם רומא, ברצלונה, מרסיי ופלמה דה מיורקה - מהלך שמקרב את חוויית הקרוזים הגדולה גם לקהל האירופי והישראלי.
לפי הנתונים, מחירי ההפלגות באירופה מתחילים בכ-1,591 דולר לאדם, בעוד שהפלגות הקריביים על האונייה החדשה יתחילו בכ-1,752 דולר להפלגות קצרות.