עם חזרת השקט לצפון והפסקת האש בגבול לבנון, ענף התיירות בגליל העליון מתחיל להתעורר מחדש: מלון "הגושרים מלון בטבע" מודיע על פתיחה מחודשת, ובמקביל גם רשת תיירות ניר דוד מדווחת על חזרה מלאה לפעילות בכל אתרי האירוח שלה בצפון.
הגושרים מלון בטבע חוזר לפעילות
לאחר חודשי סגירה בעקבות המלחמה, "הגושרים מלון בטבע" שבקיבוץ הגושרים ייפתח מחדש ביום חמישי ה-30.4. המלון, מהבולטים בגליל העליון, חוזר לפעילות עם חבילות אירוח חדשות המדגישות את חוויית הטבע המקומית.
במסגרת ההשקה המחודשת מציע המלון חופשות הכוללות טיולים מודרכים בין פריחות סודיות ונחלים זורמים, לצד קולינריה גלילית של שף המלון גדי אולשנסקי וטיפולי ספא במתחם "הגושרים ספא בטבע".
המלון כולל 172 חדרים הפרוסים בארבעה מתחמים ירוקים, ובשנה האחרונה הושלם בו שיפוץ נרחב באגף דן בהשקעה של כ-10 מיליון שקלים.
לרגל הפתיחה מוצעות הטבות מיוחדות: ילד ראשון חינם למשפחות בסופי שבוע במאי, הנחות לזוגות, והנחות נוספות באמצע השבוע. בנוסף, מוצעות חבילות חופשה שונות - ממשפחתיות ועד רומנטיות - לצד פעילויות טבע, ספא ואירועי תרבות.
גם רשת ניר דוד חוזרת לפעילות מלאה בצפון
במקביל, רשת תיירות ניר דוד הודיעה כי כל אתרי הרשת נפתחו מחדש לציבור, לאחר הפסקת האש עם לבנון. הרשת מפעילה חמישה אתרי לינה בצפון, בהם כפר האירוח "נופי הבשן" בקיבוץ להבות הבשן, אתרי גלמפינג ואירוח בקיבוץ אורטל, ואתרי אירוח נוספים בקיבוץ ניר דוד.
עוד ציינה כי אתרי הרשת כבר פועלים מחדש, כולל נופי הבשן שייפתח להזמנות בסוף השבוע הקרוב, וכי כבר נרשמה תנועה ערה של מבקרים באטרקציות היום של הרשת, בהן הגן גורו ופארק המעיינות.