עלייה של 709% ב-3 שנים: המלכודת בנתב"ג שגובה מאיתנו מיליונים

הדוחות בנתב"ג זינק מ-6,305 ב-2022 לכמעט 51 אלף ב-2025, בעיקר בעקבות מצלמות האכיפה. בתוך שלוש שנים נגבו מהנהגים כ-28.4 מיליון שקל

מיטל שרעבי צילום: פרטי
עקבו אחרינו
שדה התעופה בן גוריון, טרמינל 3
שדה התעופה בן גוריון, טרמינל 3 | צילום: פלאש 90
3
גלריה
שוטר תנועה
שוטר תנועה | צילום: חיים גולדברג פלאש 90

מרבית הדוחות שנרשמו בשנה שעברה היו בגין חניה בניגוד לתמרור. עבירה זו לבדה היוותה כ-91% מכלל הקנסות, עם 46,278 דוחות. לצד זאת נרשמו גם 1,772 דוחות בגין הפרעה לתנועה, 863 דוחות על חניה על מדרכה ו-820 דוחות על חניה במעבר חצייה.

המסמך מצביע גם על העלייה בהכנסות המדינה מקנסות התנועה שנרשמו בנתב"ג. בשנת 2025 נגבו כ-16.5 מיליון שקל, לעומת כ-2.5 מיליון שקל בשנת 2022. בסך הכול, בין השנים 2022 ל-2025 שולמו קנסות בהיקף של כ-28.4 מיליון שקל, כאשר כ-26.1 מיליון שקל מתוכם היו סכומי הקנסות עצמם, והיתרה נבעה מריביות ותוספות פיגורים.

מטוסים בנתב''ג
מטוסים בנתב''ג | צילום: מרק ישראל סלם

עוד עולה מהנתונים כי אף שהדוחות נרשמים על ידי עובדי רשות שדות התעופה שהוסמכו לכך, כספי הקנסות אינם מועברים לרשות עצמה. הגבייה מתבצעת באמצעות המרכז לגביית קנסות של רשות האכיפה והגבייה, וכל ההכנסות מועברות לקופת המדינה. בשנת 2025 עמד סכום התשלום הממוצע על כ-502 שקל לכל קנס ששולם.

תגיות:
נתב"ג
/
נמל תעופה בן גוריון
/
נהיגה
/
קנסות תעבורה
/
דוח
/
רכבים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף