החדשות המעניינות מבחינת הנוסעים הן שהמחירים בסניף החדש נשארים זהים למחירי הרשת בישראל. פיצה אישית תעלה 29.90 שקל, פיצה משפחתית 74.90 שקל ופיצה XL תעלה 84.90 שקל.
גם התפריט נשאר ברובו זהה לזה שמכירים בסניפי פיצה האט, וכולל בין היתר פיצות PAN, צ'יזי בייטס, צ'יזי קראסט, מלוואח פיצה, פיצות דקות, פסטות, סלטים, MELTS, לחמי שום, מקלות מוצרלה, טבעות בצל, קינוחים ומשקאות.
אבל יש גם כמה דברים שלא תמצאו בסניפים האחרים. בנתב"ג יוצעו שני מוצרים בלעדיים: קלצונה במילוי פיצה, במחיר של 36.90 שקל, ומשולשי פיצה - 18 שקל למשולש מרגריטה ו-20 שקל למשולש עם תוספת.
עוד חידוש נועד במיוחד למי שממהר לשער: הפיצה האישית תוגש בקרטון המותאם לנשיאה, כך שניתן לקחת אותה לדרך. בפיצה האט מעריכים כי חלק משמעותי מהנוסעים יעדיפו לקחת את הפיצה איתם לטיסה במקום לאכול אותה במתחם ההסעדה.
הסניף החדש מצטרף לפעילות של פיצה האט בנמלי תעופה בעולם, בין היתר בארה"ב ובגואטמלה. עדית בכר, מנכ"לית פיצה האט ישראל, אמרה: "הכניסה לנתב"ג היא רגע משמעותי עבור פיצה האט בישראל. היה לנו חשוב שהנוסעים יפגשו את אותה פיצה שהם מכירים ואוהבים, עם אותו תפריט ואותם מחירים, ובמקביל להציע פתרונות שמתאימים במיוחד לחוויית הטיסה".