בכניסה לנהריה, ממש מול תחנת הרכבת, בבניין הכי גבוה של העיר, נמצא מלון הבוטיק "קאזה" (CASA). המלון, שפונה לקהל הבוגר (מגיל 18 ומעלה), הוא גן עדן לחובבי העתיקות. כך שאם בא לכם לצאת למסע בזמן ולהרגיש כאילו קפצתם לאירופה שלפני 50 שנה, בלי לוותר על כל הפינוקים העכשוויים, זה המקום בשבילכם.
אווירת הרטרו לא עוצרת בעיצוב, וכבר בכניסה יקבלו את פניכם העובדים, שלובשים מדים מיוחדים, שיזמינו אתכם להתרעננות בבר המהוקצע של המלון.
בין היתר תוכלו לראות את גבול לבנון, רצועת החוף ורכס סולם צור - ולשמוע הסבר קצר על נקודות עניין חשובות באזור. מאחר שהמסלולים עוברים בשטחים פתוחים, כדאי מאוד להצטייד בבגדים חמים ובנעליים סגורות.
את היקב הקים עראף לפני כעשור, אחרי שבשנת 2009 נטע כרם ענבים ליד מטע הזיתים של המשפחה. כיום הם מתבססים על ענבים מהכרם המשפחתי ומכרמים אחרים בצפון. ביקב ניתן למצוא שלושה יינות אדומים (קברנה, מרלו, סירה), יין רוזה ויין לבן. ביקב הקטן, שמייצר 11 אלף בקבוקים בשנה, יש חדר חביות ובר. המבקרים יכולים להגיע לסיור טעימות במקום, שכולל הסבר קצר על תהליך הייצור, טעימות של שלושה־חמישה סוגי יין ונשנושי גבינות ושמן זית.
אפשר לראות זאת בנינוחות שבה מרגישים הסועדים מצד אחד ובדיוק במנות מצד אחר. לביסטרו יש חלל מרכזי סגור וחצר מקסימה עם אווירה כיפית, שבה יושבים אנשים מכל רחבי הארץ. חלקם נראים מקומיים שקפצו לשתות את הקפה של הבוקר, חלקם אנשי עסקים שבאו לפגישה, ויש גם אסופה של מטיילים שמתרגשים (כמונו) לצלם כל מנה וליהנות מהטעמים המוכרים של המטבח הים תיכוני, שמוגש בצורה מדויקת ויפה.
מלבד ארוחת בוקר קלאסית משודרגת, התפריט כולל שלל מנות בהשראת אגן הים התיכון וסקנדינביה. בין המנות: כריך קפרזה, כריך סביח, בייגל סלמון, סלקים בטאבון אבן על יוגורט יווני, בוראטה, מאפה בלקני ערבי, פלאפל דג וארנצ'יני. אל תוותרו על המלבי שהם עושים, כי הוא בין הטובים שטעמנו.