בעקבות התלונה על אונס: המשטרה שללה הרישיון לאלנבי 40

משמעות הצעד המשטרתי היא שהמקום סגור כעת לצמיתות ובמידה ובעלי המקום ירצו לפתוח אותו מחדש הם ייאלצו להגחיש בקשה חדשה לרישיון עסק

אלון חכמון צילום: ללא קרדיט
מועדון אלנבי 40
מועדון אלנבי 40 | צילום: אלוני מור

כזכור, בשבת הגיעה נערה בת 17 וחצי למשטרת מרחב ירקון וסיפרה לחוקרים כי בעת שבילתה במועדון אלנבי 40, בלילה שבין שישי לשבת בשבוע שעבר, פגשה בצעיר שבילה במועדון ובשלב מסוים, לאחר ששתו אלכוהול במקום, אנס אותה בשירותים של המועדון.

לאחר התלונה הגיעו חוקרים למקום, אספו את מצלמות האבטחה ולאחר חקירה ופעילות מודיעינית, הצליחו לאתר צעיר החשוד באונס הצעירה ועצרו אותו. בעקבות הממצאים ולנוכח האירוע החמור החליטו לפנות בוקר במשטרה להוציא צו סגירה למועדון למשך שלושת השבועות הקרובים.

עו"ד יעקובי אמר כי הצעירה סיפרה בראיון ליעל דן בגלי צה"ל, כי חוותה אונס כביכול על ידי מרשי, ואף לדבריה סיפרה על כך לחברתה הטובה, "אולם שכחה לציין כי אחרי אותו אירוע שהגדירה כאונס, היא המשיכה לבלות עם החשוד כחמש שעות לפחות ביחד עם חבריו, ולאחר מכן אף ביקשה להצטרף אליהם לנסיעה לאילת".

"לא יעלה על הדעת שאחרי כל זה יכולה לטעון הצעירה לאונס, בעוד היא נשארת במקום ומבלה עם האנשים ובנסיבות לא ברורות פונה אחר כך למשטרה. הדברים חייבים להיבדק ואנו מאמינים כי האמת תגבר ומרשי ישוחרר".

תגיות:
חשד לאונס
/
אלנבי 40
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף