כחלון: "המתיחות בקואליציה התפוגגה, 'החוק הצרפתי' לא יעלה"

שר האוצר התייחס לסערה סביב הצעת החוק לאסור חקירת ראש ממשלה מכהן: "בשבועות הבאים לא נשמע ממנו". על פגישתו עם רה"מ הפלסטיני: "לא מעידה על שום הכרה בפיוס"

יניר קוזין צילום: ללא קרדיט
משה כחלון
משה כחלון | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
2
גלריה

"בכל נושא עקרוני סיעת כולנו יש בה חופש הצבעה", אמר כחלון והדגיש כי יאפשר חופש הצבעה לחברי הכנסת בסיעתו על הצעות חוק שלא נכללו בהסכמים הקואליציוניים. "גם בחוקים הבאים שמישהו מתכננן להביא שיידע שנצביע לפי המצפון וללא מחויבות קואליציוניות. כל נושא שנחליט שהוא לא מחויב בהסכם הקואליציוני יצביעו לפי צו מצפונם".

משה כחלון בפגישתו אתמול עם המשלחת הפלסטינית. צילום: רשתות חברתיות
משה כחלון בפגישתו אתמול עם המשלחת הפלסטינית. צילום: רשתות חברתיות

הפלסטינים דיווחו כי בדיון שנערך אתמול נדונו כמה סוגיות חשובות, והעיקרית בהן "מתקפת הבנייה בהתנחלויות, הסרת המצור מעל רצועת עזה, וכן הסוגיות הקשורות בכספים המגיעים לרשות הפלסטינית". לפגישה הצטרף גם מתאם פעולות הממשלה בשטחים אלוף יואב (פולי) מרדכי, ראש תחום העניינים האזרחיים ברשות הפלסטינית השר חוסין אשייח', מפקד המודיעין הפלסטיני גנרל מאג'ד פראג', ושר האוצר שוכרי בשארה.

סוכנות הידיעות הפלסטינית הרשמית "וופא" דיווחה, כי בין היתר נדונו "החלטות ממשלת ישראל הקשורות בבניית אלפי יחידות בנייה בהתנחלויות, בעיקר ההחלטה האחרונה של בניית שכונה שלמה ובה עשרת אלפים יחידות באזור קלנדיה וכפר עקב".

תגיות:
שר האוצר
/
משה כחלון
/
החוק הצרפתי
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף