בשבוע החולף התמקדה "הצינור" של גיא לרר במקרה של ליאם בת ה-12, ילדה מבאר שבע, שאביה מת ממחלה קשה לפני כשנה וחצי, אמה פוטרה מעבודתה בעקבות משבר הקורונה ולאחרונה עוקלו מהבית נכסים ויש לאם קשיים בתשלום שכר הדירה. מערכת התכנית הגיעה אל ליאם לאחר שזאת העלתה סרטון לרשת שבו היא חושפת את עצמה ואת הקשיים כלכליים שבהם היא ואמה נתונות. מה שמשך את תשומת לבי היא העובדה שבמסגרת הראיון שהתקיים עם הילדה בתכנית, גיא לרר בעיקר התעניין בשאלה האם יש לה טלפון סלולרי (ליאם ענתה שהיא נתנה את שלה לאמא שלה וקיבלה במקום זה סמארטפון מדור ישן יותר), מאשר בשאלה האם היא רעבה או מה עוקל מהדירה.
בעקבות ההחשיפה, נפתח קמפיין לגיוס 200,000 שקלים עבור המשפחה, ועד עכשיו כ-2000 אנשים תרמו כמעט 300,000 שקלים במסגרת המיזם, כשעדייו נותרו 26 ימים לסיום מבצע ההתרמה.
יום לאחר הראיון, שודר בתכנית אייטם שמבסגרתו נשלח צוות של התכנית לביתה של המשפחה, כדי לבדוק את ההירתמות לעזרה של אזרחים וגורמים עסקיים. מסתבר שהמון אזרחים פרטיים וגם חברות עסקיות תרמו למשפחה שפע של שקים עם מזון מהסופרמרקט ומכשירי חשמל למינהם, כולל שלושה סמרטפונים. בעוד שהראיון יום קודם לכן צולם רק בחדרה של ליאם, כתבת ההמשך צולמה בכל שטחי הדירה ומה שמשך את תשומת לבי הפעם, הייתה העובדה שמדובר בווילה מרובת קומות, עם מכשירי חשמל משוכללים ויקרים.