בתחומי הרפואה והכימיה ועוד: הוכרזו הזוכים בפרס וולף היוקרתי

מות זוכי פרס וולף במדע ואומנות לשנת 2023 הוכרזו במשכן נשיאי ישראל. נשיא המדינה יצחק הרצוג השתתף במעמד, כמו גם שר החינוך יואב קיש ויו"ר מועצת קרן וולף פרופ' דן שכטמן

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הנשיא הרצוג עם הזוכים
הנשיא הרצוג עם הזוכים | צילום: קרן וולף
2
גלריה

שמות זוכי פרס וולף במדע ואומנות לשנת 2023 הוכרזו היום (שלישי) במשכן נשיאי ישראל. נשיא המדינה יצחק הרצוג השתתף במעמד, כמו גם שר החינוך יואב קיש ויו"ר מועצת קרן וולף פרופ' דן שכטמן.

הנשיא הרצוג
הנשיא הרצוג | צילום: קרן וולף

הנשיא הרצוג אמר במעמד: "עלינו כאן בישראל לזכור, ברגע גורלי זה עבור חברתנו, כי החירויות הדמוקרטיות העומדות בבסיס החקר המדעי והביטוי האומנותי הם גם הבסיס של הקידמה. אבל, ידידיי, השנים הללו הבהירו לנו יותר מכל כי רוח הגילוי המדעי היא רק ההתחלה. הרצון הטוב והנכונות לגשר פערים ולפעול בצוותא הם שמפרים את התהליך היצירתי ומתרגמים אותו לעשייה קולקטיבית למען טובת הכלל".

תגיות:
יצחק הרצוג
/
חינוך
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף