צונאמי העוזבים של לפיד נמשך: "הגיע גם תורי להוציא הודעה דרמטית"

חברת הכנסת, שנמצאת במפלגה מאז הקמתה בשנת 2012, הודיעה היום כי לא תתמודד בבחירות הקרובות מטעם המפלגה. הודעתה מגיעה יום לאחר שדבי ביטון וטטיאנה מזרסקי פרשו אף הן מ'יש עתיד

אנה ברסקי צילום: פרטי
עקבו אחרינו
קארין אלהרר
קארין אלהרר | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
3
גלריה

בהודעתה כתבה אלהרר: "חברים ושותפים יקרים, כן כן, הגיע גם תורי להוציא הודעה דרמטית😄. לפני 14 שנים יאיר לפיד צירף אותי לרשימת המקימים של יש עתיד ופתח לי דלת לעולם הפוליטי המסעיר ועל כך אוקיר לו תמיד את תודתי. יאיר היה ועודנו חבר ושותף, מנהיג אמיתי שרואה אנשים בגובה העיניים ושטובת המדינה תמיד לנגד עיניו.

יאיר לפיד וקארין אלהרר. נציגה חדשה מטעם הכנסת בוועדה לבחירת שופטים
יאיר לפיד וקארין אלהרר. נציגה חדשה מטעם הכנסת בוועדה לבחירת שופטים | צילום: מארק ישראל סלם

"הייתי שותפה להקמת מפלגת המרכז הכי טובה שיש. ובמהלך השנים הייתי בקואליציה ובאופוזיציה,  כיהנתי כיו״ר ועדות בכנסת, כשרת האנרגיה והייתי שותפה למהלכים לאומים ובינלאומיים. קידמתי חקיקות משמעותיות לילדים וצעירים בסיכון, לקידום זכויות נשים. הכרתי ושיתפתי פעולה עם חברים לדרך שהם באמת הכי טובים ומחוייבים לשינוי ותיקון המדינה.

"אחרי כל ההישגים שצברתי החלטתי ולאחר התייעצות עם משפחתי לעבור הלאה לאתגר חדש ולכן לא אתמודד לרשימת יש עתיד לכנסת הבאה. אני נשארת ביש עתיד כי יש עתיד היא המפלגה והבית הפוליטי שלי ועוד תפגשו אותי בקמפיין הבחירות בו אתרום ואלחם איתכם. אז קודם כל תודה לכל האנשים שפגשתי בדרך, לח״כים המצויינים, למטה השטח המפואר שלנו, לפעילים שלא מתעייפים ולכל מי שהיה חלק בדרך. תם אבל לא נשלם. לכו, תנו בראש וננצח את הבחירות הכי חשובות שיש ותביאו את התיקון. אזרחי המדינה סומכים עליכם".

חברי יש עתיד שעזבו
חברי יש עתיד שעזבו | צילום: פלאש 90,פרטי,ערוץ הכנסת,דוברות משרד העבודה והרווחה,יחצ,ולדימיר קושנירוב
תגיות:
יש עתיד
/
יאיר לפיד
/
קארין אלהרר
/
בחירות 2026
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף