"וינטר בצד של פלסטין": שלמה קרעי תקף - ב'עמך ישראל' לא נשארו חייבים

שר התקשורת שלמה קרעי תקף את עופר וינטר וטען כי מפלגתו מבזבזת קולות ימין. ב"עמך ישראל" הגיבו בחריפות, האשימו את השר בהסתה והזכירו את הרצון לשלב בעבר את וינטר בצמרת הליכוד

נחום פרי צילום: דור לובטון
עקבו אחרינו
שלמה קרעי תוקף את עופר וינטר בערוץ 14 | צילום: ערוץ 14
יוסף חדאד
יוסף חדאד | צילום: אבשלום ששוני

במפלגה הדגישו את עברו הצבאי והפוליטי של וינטר: "וינטר שילם מחיר כבד על דעותיו במהלך שירותו הצבאי ולא צריך להוכיח את היותו איש ימין בפני אף אדם, בטח לא בפני קרעי או בפני שאר חברי רשימת הליכוד, אלה השותפים להתקפות הבזויות הללו. הציבור בז לאמירות הללו ואינו מאמין להשמצות נגד וינטר, שזה מכבר היה רצון עז לשריין אותו כמספר שלוש בליכוד, ונגד יוסף חדאד - גיבור ישראל שנפצע בשירותו הצבאי בגולני ונלחם למען מדינת ישראל במשך שנים בעולם".

ב'עמך ישראל' חתמו את דבריהם באזהרה מפני השלכות המתקפה על מחנה הימין כולו: "האמירות הללו גורמות לתחושת קבס לרבים בימין ולהתרחקות של מצביעים ממחנה הימין. מוטב אם קרעי וחבריו יעסקו במה הם מתכננים לעשות טוב לעם ישראל ולא באמירות בזויות, דברי הבל ולשון הרע. אמירות אלה ממחישות עוד יותר מדוע חייבים אנשים חדשים ונקיים בפוליטיקה הישראלית".

תגיות:
עופר וינטר
/
שלמה קרעי
/
יוסף חדאד
/
עמך ישראל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף