ד"ר מאיה רוזמן החליטה להשיב בתוכניתה ב-103FM לשאלה שקיבלה דרך הרשת החברתית  - איזה סוג לחם קל הכי מומלץ. "אם זה קל או לא, זה תלוי רק במשקל של הפרוסה. אותו לחם שהוא באופן כללי הכי טוב ובריא לגוף - לחם מקמחים מלאים בלבד", אמרה רוזמן.

היא ציינה כי כל לחם מקמח מלא, שאין בו חומרים משמרים ושמשקל פרוסה שלו הוא 25 גרם - נחשב ללחם קל בריא.

יש לך זמן פנוי? למה שלא תלמד/י אנגלית? לחצו כאן לשיעור ניסיון מתנה וללא התחייבות>>

האמור בכתבה מבטא את הדעה האישית של השדר/ת והוא אינו מובא כתחליף לקבלת ייעוץ פרטני מבעל מקצוע המתמחה בתחום, ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא. כל פעולה ושימוש שנעשים על בסיס התכנים המופיעים באייטם הינה באחריות המשתמש/ת בלבד.

לחצו כאן וקבלו את עיתון מעריב לחודש מתנה למצטרפים חדשים>>>