"הברוקולי נמצא במחקרים רבים כיעיל נגד סרטן מסוגים שונים כולל סרטן הערמונית, ונגד מחלות רבות אחרות כמו קטרקט ודלקת מפרקים", הוסיפה. "אחד הדברים היותר משמחים אולי, הוא שיש בברוקולי כמות יפה של טריפטופן - החומר שממנו המוח שלנו מייצר סרוטונין, התורם למצב רוח טוב ולהפחתת החשק לפחמימות".
לסיום הסבירה כיצד מומלץ לאכול אותו: "בישול במים יכול לגרום למעבר של מינרלים חשובים מהברוקולי אל מי הבישול. מאדים ברוקולי שתי דקות ואז הצבע הירוק שלו נהיה ירוק יותר? זה השלב שבו הערך התזונתי שלו הכי גבוה, והחומרים התזונתיים שבו הכי זמינים לגוף".