שני חולים חדשים אותרו בישראל, מניין הנדבקים עלה ל-12

נגיף הקורונה ממשיך להתפשט בארץ, והוא אובחן בגופם של שני אזרחים חדשים, תושבי רמת גן ואשדוד, ששבו מאיטליה במהלך השבוע שעבר. הם הוכנסו לבידוד בהתאם להוראות משרד הבריאות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
קורונה
קורונה | צילום: רויטרס

שני חולי קורונה חדשים אותרו היום (שני) בישראל. מדובר בתושב רמת גן, שחזר מאיטליה ב-25 בפברואר, ובתושב אשדוד ששב גם הוא מארץ המגף יום אחד לאחר מכן. הם הוכנסו לבידוד בהתאם להוראות משרד הבריאות. עד כה אותרו בארץ 12 נדבקים בנגיף.

כאמור, אתמול הודיע משרד הבריאות על שלושה חולי קורונה נוספים בישראל ועשרה בסך הכל, כאשר שניים מהם הם בני משפחה המתגוררים במושב בדרום הארץ ששבו מאיטליה.

לצורך מניעת התפשטות הנגיף, משרד הבריאות יפרסם את כלל המקומות, התאריכים והזמנים בהם שהה כל אחד מהנדבקים. כל מי שהיה עם החולים על הטיסה, וכן במשך 15 דקות או יותר בזמן ובמקומות שפורסמו, הונחה להיכנס לבידוד בית למשך 14 יום ולדווח על כך באתר המשרד.

תגיות:
משרד הבריאות
/
קורונה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף